babar, sprawdź w bagażniku po lewej stronie pod wykładziną kostki łączeniowe czu nie mają styków zaśniedziałych/
[O1] STEROWNIK CENTRALNEGO ZAMKA - jak zamontować
Zwiń
X
-
[O1] STEROWNIK CENTRALNEGO ZAMKA - jak zamontować
potrzebuje instrukcji montażu sterownika centralnego zamka. Mam w swojej O1 centralny zamek ale używany tylko z klucza. Kupiłem sobie uniwersalny zestaw centralke + 2 piloty i chciałem się dowiedzieć czy ktoś z was zakładał już cos takiego. Czy da rade to zrbić samemu??
Może ma ktoś z was jakis opis jak to zrobić
-
-
da się.
temat już wałkowany na forum.
zacznij od sprawdzenia, czy masz zamek dokładany - siłowniki zewnętrzne, czy tez fabryczny- siłowniki zabudowane w mechanizmie zamka. a potem dopiero możesz pomyśleć jak podłączyć toto coś co kupiłeś. poza tym jak mam Ci opisać sposób podłączenia Twojego urządzenia , skoro wiem o nim tyle, ze ma dwa piloty.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
więc masz uniwersalny. kwestie pozostałe : centralny dokładany, czy tez fabryczny, oraz sposób konfiguracji sterowania - masa lub plus - krótko mówiąc schemat, i można pomóc.
zeskanuj schemat i podeślij mi na : [email protected], oraz obczaj co masz w samochodzie - fabryczny, czy dokładany, to zrobię Ci rozpiskę co i jak.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Witam. Proszę o pomoc. Zgubiłem pilot do mojego oryginalnego c.z w O1. Znalazłem coś takiego http://partner.sklep.pl/Sterownik_za...EN_VW-181.html
Po pierwsze chciałbym zebyscie wyrazili swoją opinie na temat tego cuda. W Skodzie mam 4 fabrycznie zamontowane el. szyby tak samo jest z zamkami. Zastanawia mnie jedna sprawa zrobiłem fotke mojej obecnej centralki i nie wiem po co wchodzą do niej 2 żółte przewody pomijając kostkę.
Co wybralibyście na moim miejscu?1.9 TDI 126 PS CHIP
Komentarz
-
-
hehe dla tego właśnie pisze na forum żeby ktoś pomógł mi z montażem tego. Pytanie czy cena http://partner.sklep.pl/S...MEN_VW-181.html nie wydaje się wam podejrzanie niska?1.9 TDI 126 PS CHIP
Komentarz
-
-
Nie będe zakładać nowego tematu tylko "odświeżę kotleta" :twisted:
Chce założyć centralny zamek z pilota. Octavia fabrycznie posiada centralkę lecz tylko z kluczyka. I tutaj moje pytanie gdzie znajduje się sterownik? Nie mam elektrycznych szyb, jedynie el. lusterka jeżeli od tego coś zależy. Lewe drzwi sprawdzałem i nie ma tam żadnego modułu komfortu. Octavia 1998r przed liftem.
Za wszystkie odpowiedzi z góry bardzo dziękuje :wink:
Komentarz
-
-
KrawaT ja jak tylko tata przyjdzie i zrzuci mi zdjęcia z telefonu to wrzucam fotorelację z montażu sterownika na pilota ostatnio montowałem to opisze wszystko co i jak
[ Dodano: Sob 20 Lip, 13 16:47 ]
zapraszam do tematu : Sterownik Zamka Centralnego - Montaż i fotorelacja
Komentarz
-
Komentarz